Fontos tudnod - Szabados Márk

Fontos tudnod - Szabados Márk

Mennyibe kerülnek a szolgáltatások?

Minden szolgáltatás ára a Ti/Ön igényeitől és a munka paramétereitől függ, egyedi ajánlat készül. Esküvő kapcsán online prospektust ajánlatkérés után tudok küldeni.

Speciális kérésünk van, tudunk róla beszélni?

Természetesen! Tudásomhoz és lehetőségeimhez mérten igyekszem minden kérést figyelembe venni és rugalmasan kezelni azokat.

Hogy lehet a fotózást, videózást és ceremóniamester szolgáltatást egyszerre csinálni?

Könnyű a válasz! Sehogy! Ilyen esetben kollégák segítségét veszem igénybe. Évek óta dolgozunk együtt, és a referenciáim között is láttok olyat fotót/videót, amit az eseményen nem én készítettem, de az elkészültükkor is ott voltam, és az utómunkát én készítettem. 🙂 Apropó ezért tudok kedvezményt adni több szolgáltatás esetén az árból.

Hány darab fotót kapunk, és milyen formában?

Az esküvőn készült több ezer képből – az események számától, hosszától, és a násznép méretétől függően – átválogatás, színkorrekció és szerkesztés után minimum 400 db fotót kaptok, de nem ritka a 6-700 db átadott fotó. A tapasztalatom azt mutatja, hogy ez már-már sok is, felhasználni néhány darabot szoktak belőle. JPG formátumban küldöm őket, online tárhelyen és galériában, és igény szerint pendrive-on.

Milyen hosszú videókat kapunk, és milyen formában?

Alapból egy néhány perces highlights klipet, és egy 15-25 perces wedding filmet tartalmaz a szolgáltatás. Extraként wedding teaser (előzetes), vagy 1,5-2 órás változat is kérhető. Minden az igényeiteknek megfelelően. FullHD minőségben készülnek a felvételek, de 4K felbontás is kérhető. Online tárhelyen, és kérésre pendrive-on kerül átadásra a kész anyag.

Mikor kapjuk meg a kész felvételeket?

Általánosságban elmondható, hogy 1-1,5 hónapon belül. A szerződésben konkrét szám (pl: 25 munkanap) szerepel majd. Határidő után történő átadás esetén a munkadíjból naponta kötbér vonódik le.

Óradíjban dolgozol?

Alapvetően a megbízás időtartama határozza meg. 6 óránál rövidebb megbízás esetén, vagy amikor előre nem tudni, hogy milyen hosszan kell rendelkezésre állni, úgy igen.

6 órától 12 óráig egyedileg kalkulált összeg alapján.

12 óra fölötti munkaóra esetén a 13. órától szintén órabér számítandó.

Fontos tudni, hogy esküvőkön és céges rendezvényeken éjjel 1 órától függetlenül a rendelkezésre állás hosszától óránként plusz órabér fizetendő.

Van retusálás?

Igen is, meg nem is! Alapvetően a szerkesztés során minimális retusálás történik, az apró zavaró tényezőket eltüntetem kérés nélkül. Külön kérésre, a lehetőségekhez és tudásomhoz mérten retusálok 2 000 Ft/db áron. A képeken mégiscsak nektek és a vendégeknek, és nem mű embereknek kell szerepelniük.

Fotókönyv, fotóalbum, vászonkép, love story videó kérhető?

Természetesen. Igény esetén különböző méretekben, hosszban, egyedi ár alapján kérhető. Egyeztessünk!

Mi van, ha utólag nem vagyunk megelégedve?

Először is nagyon sajnálnám ezt a helyzetet. Szerencsére eddig nem volt ilyen jellegű visszajelzés, de a biztonság kedvéért 8 napon belül javítási, változtatási igényeitek tudjátok jelezni, és minden Tőlem telhetőt megteszek, hogy a javítás után elégedettek legyetek. Amennyiben ez nem így történik és továbbra is csalódottak vagytok a 100%-os pénzvisszafizetési garanciával is élni tudtok. Fontos, hogy a részleteket és feltételeket kérlek olvassátok el az ÁSZF 19. pontjában.

Hol dolgozol?

Budapesten élek, Vas megyéből származom. Leggyakrabban innen kerestek meg eddig az évek során. De kis túlzással mondhatom, hogy az ország összes pontján voltam már esküvőn. Bárhova elutazom, nem gond. Budapesten kívül az útiköltség pluszban fizetendő. (A kedvezőbbet kell figyelembe venni: 120 Ft/km vagy 8L/100km az esemény havi benzinára alapján + 3 000Ft/100km | Budapest 0km-től számítandó)

Hogy zajlik a megrendelés?

Ha szimpatikusnak találtok engem és referenciáim, úgy az ajánlatkérő űrlap segítségéven, vagy az elérhetőségeim valamelyikén vegyétek fel velem a kapcsolatot, és mindent megbeszélünk! 🙂

Hogyan fogunk együtt dolgozni?

AZ ESKÜVŐ ELŐTT

Vegyétek fel velem a kapcsolatot!
Írjátok meg az esküvő részleteit, dátumát, illetve ha tudjátok, hogy mennyi időt szeretnétek, hogy veletek legyek. (pl. a készülődéstől a vacsoráig, vagy a menyecsketánc végéig)

Mielőbb visszajelzek!

Megbeszéljük az elképzeléseiteket telefonon, videóchat-en vagy egy személyes találkozó alkalmával.
Egyeztetünk a nagy nap menetrendjéről, de ha még nem tartotok ott a szervezésben, az sem gond, sőt talán még jobb is, mert el tudom nektek mondani milyen dolgokra érdemes figyeljetek a fotók/videók miatt vagy a vendégek szemszögéből a program kialakításánál. Válaszolok a kérdéseiteket, és kicsit megismerjük egymást. Vázolom nektek a szolgáltatás kapcsán az opciókat, illetve segítek összeállítani a számotokra legoptimálisabb csomagot.

Miután minden szükséges információt megbeszéltünk készítek egy személyre szabott árajánlatot. Ennek elfogadása után készül a szerződéstervezet, és 8 napig lefoglalom nektek a dátumot.

Ezután a szerződést elektronikusan, vagy személyesen aláírjuk, a foglalót készpénzben vagy utalással tudjátok rendezni. (számla alapján)
Az időpont végleges foglalása ekkor történik.

Az esküvő előtt néhány héttel szükséges lesz legalább még egyszer egyeztetni a részletes programot, esetleges kérdéseket. Bármikor kereshettek.

AZ ESKÜVŐ NAPJÁN

A megbeszélt időpontban érkezem a megbeszélt helyszínre! 
Ettől a pillanattól mindig a közeletekben, de mégis a háttérben leszek. (kivéve, ha ceremóniamester vagyok 😀 )
A menyecsketánc után elköszönök Tőletek, de ha a helyzet úgy hozza, és még kéritek, akkor természetesen addig maradok, amíg szeretnétek.

AZ ESKÜVŐ UTÁN

Fotó: AI segítségével megkezdődik a teljes nyersanyag leválogatási procedúrája, ahol eltávolítom a bemozdult, vagy esztétikailag hibás képeket.

Videó: A felvételek biztonsági mentése után a vágási procedúra veszi kezdetét, a felvételek átnézése után a legjobb jelenetek kerülnek összevágásra, majd zenére illesztésre, a folyamat végén történik a színkorrekciózás, effektezés, feliratozás, majd az exportálás.

Az elkészült anyag átadása
Google Drive felhőtárhelyen tárolom az elkészült felvételeket, ahonnan az általam küldött linken keresztül tudjátok letölteni a fájlokat, illetve igény szerint pendrive-on.

Miután megkaptátok a felvételeket, és videó esetén a highlights youtube elérhetőségét a közös munka végére értünk, viszont még Nektek lesz egy feladatotok! 😀 (természetesen nem kötelező) Egy általam küldött űrlap segítségével kell értékelnetek és véleményeznetek a munkafolyamatot és a produktumot. 🙂

Természetesen kapcsolatban maradunk, így kérdés, kérés esetén a rendelkezésetekre állok, valamint későbbi megkeresés esetén kedvezményt is biztosítok számotokra.

Facebook
Instagram
YouTube