Rólam mondták - Szabados Márk

Rólam mondták - Szabados Márk

Alexandra & Norbi

A legjobb döntés volt Márkot és a kollégáit választanunk Nagy Napunk megörökítéséhez. Az egész esküvőn szemmel látható volt szakértelme, a szakma iránti szeretete és profizmusa. A videóinkat könnyes szemmel néztük végig, gyönyörűek lettek. A képek pedig magukért beszélnek, boldogan nézegetjük. Örök emléket alkotott nekünk. Szívből ajánljuk Márkot mindenkinek

CM + Fotó + Videó

Dóri & Kevin

Nagyon nagyon szépen köszönjük 😍😍😍😍😍
Isteniek lettek! Nem is tudunk legjobbat választani mert mind az ❤️❤️❤️
Eszméletlen!😇

Eljegyzés fotózás

Erika & Zsolt

Csak egy szó: köszönjük!

Videó

Alexa & Sanyi

Maximálisan elégedettek voltunk veled. Nagyon színvonalas, vidám hangulatú videók készültek, amilyet szerettünk volna. Mindenkitől pozitív visszajelzés kaptunk. Az különösen tetszett hogy már közvetlenül az esküvő után elkészült egy kisfilm, amit a teljes anyag elkészültéig is tudtunk nézegetni.
Csak ajánlani tudom a szolgáltatásodat, ha most kellene videóst választani akkor is téged kérnénk fel.

Videó

Zsani & Béla

Nagyon örülünk, hogy Márkot választottuk a videónk elkészítéséhez! Gyönyörű felvételek születtek, szuperül megörökítette a pillanatokat a Nagy Napunkon. Nagyon kedves, mindenkinek ajánljuk!!! Köszönjük Márk a csodás munkádat!

Videó

Marcsi & Zoli

Márk személyében megtaláltuk a tökéletes esküvői fotóst, rugalmas és vevő az új ötletekre. Megörökítette számunkra a legszebb pillanatokat a nagy napról, minőségi és precíz munkát végzett.

Fotó + Videó

Szandra & Norbi

Már az első megbeszélésen hamar kialakult a bizalom és az összhang. Így nem volt kérdés, hogy Téged és a kollégáidat választjuk Nagy Napunk megörökítéséhez. Külön köszönjük, hogy ceremóniamesterünk is voltál. Az egész esküvőn szemmel látható volt szakértelmed, a szakma iránti szereteted és profizmusod. Esküvőnkőn mint CM kedvesen, udvariasan és maximális odafigyeléssel álltál helyt. Nem tudunk elég hálásak lenni amiért a szervezés kezdetétől az az esküvőnk utolsó percéig végig mellettünk voltál, segítettél. Köszönjük Szabolcs és Dániel munkáját is. A videókat könnyes szemmel néztük végig, gyönyörűek lettek. A képek pedig magukért beszélnek. Boldogan nézegetjük és gondolunk vissza minden pillanatra. Örök emléket alkottál/alkottatok nekünk.
Hálával tartozunk neked, amiért Nagy Napunk neked köszönhetően olyan volt, mint amilyet megálmodtuk.

CM + Fotó + Videó

Viki & Sanyi

Tetszett, hogy a csomagot rugalmasan „ránk igazítottad”!🙂

Videó

Réka & István

Márk szuper képeket készített rólunk, amivel nem csak a mi, de az ismerőseink elismerő szavait is kivívta magának. Rendkívül rugalmas, az egyeztetések során mindig türelmes és segítőkész volt velünk. A képek egy nap alatt készen lettek és még ajándék videót is kaptunk. 🙂

Jegyes fotózás
Facebook
Instagram
YouTube