Ki vagyok én? - Szabados Márk

Ki vagyok én? - Szabados Márk

Szia! Örülök, hogy Rám találtál, röviden szeretnék bemutatkozni!

Mottóm: “Velem lesz örök az emlék!”


Szabados Márknak hívnak, 2013-ban indítottam a vállalkozásom.

SzM Digital név alatt, fotózással és videózással foglalkozom. Leggyakrabban esküvőkön, céges, intézményi és magánrendezvényeken dolgozom, de a teljesség igénye nélkül karácsonyi fotózásokat, mérkőzésfelvételek és összefoglalókat, valamint reklámvideókat készítek. A digitalizálás is a szolgáltatásaim közé tartozik.

Egy egészen más terület, a sport és fitness. Feleségemmel SzM Fitness név alatt egyéni kondícionáló edzéseket, alakformáló és táncos csoportos órákat tartottunk. A mai világban fontos, hogy az ember több lábon álljon. Ez a irány is segítségemre volt abban, hogy az emberekkel, közvetlen kapcsolat kialakítása se jelentsen problémát.

Ennek és az évek során az esküvőkön szerzett tapasztalatomnak köszönhetően 2023-tól vállalok Ceremóniamester – Esküvő koordinátor szolgáltatást. Részleteket a linkre kattintva kaphattok.

Célom, hogy bármely szolgáltatás megrendelése esetén, a teljes munkafolyamat alatt a megrendelő, vagy Te/Ti/Ön azt érezze, hogy egy megbízható, precíz, segítőkész, nyitott partnerre talál a személyemben.

A tájékoztatás nem teljeskörű, további részletek az ÁSZF 19. pontjában.


Keress bizalommal, találkozzunk személyesen, egyeztessük a kérdéseid, hogy az esküvőn/rendezvényen és a megbízás során minden flottul menjen!


Amennyiben szolgáltatásaimmal kapcsolatban, ajánlatot, információt szeretnél kérni, a kapcsolat menüpont alatti elérhetőségeken megteheted.

Facebook
Instagram
YouTube