Ceremóniamester - Szabados Márk

Ceremóniamester - Szabados Márk

Azt szeretnéd,

HOGY ÉLETED LEGSZEBB NAPJA TÖKÉLETESEN SIKERÜLJÖN?

Ebben az esetben szükséged lesz a segítőre egy ceremóniamesterre vagy – ami szerintem jobb kifejezés a munkámra – egy esküvő koordinátorra.

Nem fogok rímekben beszélni és népiesen öltözni, helyette lazán, tisztelettudóan, és viccesen szervezem, irányítom az esküvő menetét.

Kaptok tőlem egy útmutatót, ami segít a szervezésben. Ebben tippeket, tanácsokat találtok, valamint nekem is támpont lesz majd az események koordinálásában.

Célom, hogy úgy érezzétek az esküvő napján, hogy én mindent kézben tartok, nektek pedig csak jól kell érezni magatokat. 🙂

Mit csinál egy ceremóniamester?

Az esküvő teljes egészén az együttműködés, a kommunikáció és az élményszerzés céljait szolgálja. Az előkészítés során felhívja a figyelmet a lehetséges problémás helyzetekre és megoldást javasol. Figyelembe veszi és összehangolja a pár igényeit, a vendégek kulturális hátterét és a helyszín adta lehetőségeket. Soha nem erőltet a párra olyan eseményt, amely nem összeegyeztethető a pár stílusával és igényeivel. Ő jelenik meg az esküvőn, nem valamelyik alkalmazottja. Megbízást az szerződésben leírtak alapján mondhatja vissza, illetve az ügyfél által egyoldalúan módosított feltételek következtében, amelyek ismeretében nem vállalta volna el a megbízást.

A ceremóniamester az esküvő előkészítése és lebonyolítása során tanácsadóként dolgozik együtt a párral. Az esküvő forgatókönyvének elkészítésében támpontokat ad, hogy tartalmas, de ne túlszervezett legyen az esküvő. Az esketési szertartásokkal, a hagyományokkal, a protokollal kapcsolatban megfelelő tanácsokkal látja el a párt, hogy szabadon dönthessenek, mely elemeket milyen formában alkalmazzák.

Az eseményre pontosan, felkészülten érkezik. Gondolatban mindig az ifjú pár és a násznép előtt van egy lépéssel, ő az esküvő mozgatórugója. Az esküvő napján az együttműködés jegyében irányítja a háttérben futó munkát is, kommunikál a vendégekkel, és felépíti az eseményeket úgy, hogy azok mindenki számára élménnyé váljanak. Tudja, hogy nem ő a főszereplője az estének. Jelenléte meghatározó, de nem veszi el a figyelmet a párról. Megszólalásainak oka és célja van.

Megérkezése pillanatától a pár támasza. A legapróbb kérésektől a komoly problémák elhárításáig mindenre reagál. A jelenléte nyugalmat kölcsönöz. Humorral, kedvességgel és határozottsággal kezeli a vendégsereget.

Mindemellett van az a bizonyos plusz, amit sem tanulni, sem tanítani nem lehet, ami egészen egyszerűen csak vagy meg van valakiben vagy nincs! Hogy ezen szempontoknak én megfelelek-e és Nektek Rám van-e szükségetek azt egy személyes találkozón döntsétek el!

Az esküvői játékokról

Személy szerint azt tartom a legjobbnak, ha az esküvőből, okos tervezést követően nem csinálunk game-show-t. Az a legoptimálisabb, ha megy minden a medrében, és a boldog, meghitt pillanatokból egyszer csak vég nélküli buli lesz. Persze rövid kreatív játékokkal, ötletekkel lehet színesíteni a napot, amiktől a vendégek valóban magukénak érzik majd az eseményt. Nem kötelező (mert sok esküvő mindenféle szervezett/tervezett játék nélkül is örök élmény) de egy kis szórakoztatás beleférhet. Azonban arra mindenképp érdemes figyelni, hogy az esküvő ne egy „túlprogramozott”, a buli alatt játékokkal állandóan megszakított fárasztó esemény legyen. Beszéljünk a terveitekről, és meglátjuk, hogy hozzátok mi illik igazán.

Miért is jó nektek, ha van egy ceremóniamester az esküvőtökön?

Egy ceremóniamester jelenléte számos okból kifizetődő és nagyon fontos. Felel az esemény zökkenőmentes lebonyolításáért és az esküvői sikerességéért.

Íme néhány ok, amiért jó egy ceremóniamester jelenléte:

 1. Stresszcsökkentés: Az esküvői felkészülés és az esküvő napja rendkívül stresszes lehet. A ceremóniamester a tapasztalatával és szervezőkészségével segít enyhíteni ezt a stresszt, mivel gondoskodik a logisztikai részletekről és a váratlan problémák kezeléséről.
 2. Zökkenőmentes lebonyolítás: Az esküvői nap számos részletet tartalmaz, amelyeket egyszerre kell kezelni. A ceremóniamester gondoskodik arról, hogy minden a tervezett menetrend szerint haladjon, hogy a vendégek időben megkapják a megfelelő információkat, és hogy minden szolgáltatás és programozott esemény zökkenőmentesen menjen végbe.
 3. Váratlan helyzetek kezelése: Az élet tele van váratlan eseményekkel, és egy esküvő sem kivétel. A ceremóniamesterre hárul a feladat, hogy gyorsan és hatékonyan reagáljon a váratlan problémákra, így ti és a vendégek nyugodtan élvezhetik az esküvőt.
 4. Kommunikáció és koordináció: A ceremóniamester a kulcsfigura az információ áramlásában az esküvőn. Ő kommunikál a vendégekkel, a szolgáltatókkal és a családtagokkal, és gondoskodik arról, hogy mindenki tudja, mi történik és mikor.
 5. Szakmai hozzáértés: A ceremóniamester tapasztalattal rendelkezik az esküvők tervezésében és lebonyolításában. Ezért képes segíteni abban, hogy az esküvő pontosan úgy alakuljon, ahogy elképzeltétek. Ő képes ajánlani bevált gyakorlatokat és ötleteket az esküvő személyre szabásához.

Összességében egy ceremóniamester jelenléte segít abban, hogy az esküvőtök gördülékenyen és problémamentesen menjen végbe, így ti és a vendégek a legjobban élvezhessétek ezt a különleges napot.

Mit kínálok:

 • Teljes körű koordináció
 • Segítség a menetrend és esküvői program kidolgozása és lebonyolítása
 • Vendégek fogadása, informálása és irányítása
 • Váratlan problémák kezelése
 • Ötletek és tanácsok az esküvő személyre szabásához
 • Nyugodt, szakértői jelenlét az esküvő napján
 • Szertartások kellékeinek ellenőrzése, menetének koordinálása, ültetés, technikai készenlét segítése
 • Szertartást követő események instruálása (csoportképek, nászajándék átadás, pezsgőzés, egyéb események)
 • Fontos információk közvetítése
 • Pohárköszöntő beszédek felkonferálása
 • Esküvői játék(ok) vezénylése
 • További programok koordinálása – csillagszórózás, menyasszony/menyecsketánc –

Ha ezek után még itt vagy (és itt vagy, hiszen ezt olvasod) az jó jel! Ha úgy érzed, én lehetek az a személy, aki segít nektek, irányítja az eseményeket de nem róla szól minden, akkor keressetek bizalommal az elérhetőségeim valamelyikén.

esküvői ceremóniamester, ceremóniamester budapest, ki a jó ceremóniamester, vőfély, esküvő, esküvő szervezés, esküvők megszervezése, esküvői tudnivalók, kisokos, ceremóniamester pest megye, ceremóniamester sárvár, ceremóniamester vas megdye, ceremóniamester országszerte, országos szinten ceremóniamester, cm, esküvő koordinátor, koordinálás, tapasztalat, megbízható ceremóniamester, ceremóniamester, videó, fotó, cm, foryou, wedding, 4u, eskuvo, drone, dji, weddingtiktok, weddingday, weddingvideo, eskuvoifilm, eskuvofotos, sony, velemleszorokazemlek, szmdigital, szmcm, weddingphotography, weddingvideography, weddingfilm, weddingvideo, filmmaking, weddingteaser, weddinghungary, hungarywedding, documentaryweddingphotography,  weddingphotography, weddingphotographer, weddingphoto, weddingday, weddingmoments,   weddingfashion, weddingideas, bridalphotographer, esküvő, esküvőfotózás, weddingcm, szabadosmarkcm, markcm, eskuvokoordinator, szmarkcm, esküvőifotós, esküvőfotós, esküvő fotós, esküvői fotós, esküvőfilm, esküvői filmes, esküvőifilm, esküvői film, sárvár, Esküvői fotó, Esküvői fotós, Fotós esküvőre, Fényképész, Esküvői fényképész, Esküvőifotós, Esküvőfotós, Esküvői fotók, Fotóalbum, Esküvő, Jegygyűrű, Menyasszony, Vőlegény, Koszorúslány, Ceremónia, Ceremóniamester, Fogadalmak, Házasság, Lakodalom, Esküvői torta, Nászút, Esküvői ruha, Esküvői dekoráció, Fotók, Esküvőszervező, Vőfély, Menyasszonyi csokor, Smink, Eljegyzés, Üdvözlő tábla, Házasság, Esküvői meghívók, Esküvői autó, Esküvői köszönetajándék, Tortavágás, Első tánc, First look, Esküvői videó, Menyasszonyi fátyol, Esküvői gyűrűk, Esküvői menü, Esküvői virágdíszek, Szertartás, Kreatív esküvői fotózás, Esküvői helyszín, Rendezvény helyszín, Lakodalom, Jegyesfotó, Jegyes fotózás, Jegyes fotó, Családfotó, Családfotózás, Család fotó, Család fotózás, Babafotózás, Babafotó, Páros fotózás

Facebook
Instagram
YouTube