Digitalizálás - Szabados Márk

Digitalizálás

VHS, VHS-C, Hi8, Video8, Digital8, miniDV kazetták digitalizálása


Régi családi felvételeink kazettáit már csak nagyon kevesen tudják lejátszani.
Sajnos a felvételek minősége – a szalagok sérülékenysége miatt – gyorsan romlik, így ha meg akarjuk menteni a felvételeinket gyermekeink, unokáink számára, javasolt mielőbb digitalizáltatni őket.

EHHEZ NYÚJTUNK SEGÍTSÉGET!

Vállaljuk VHS, VHS-C, Hi8, Video8, Digital8, miniDV kazetták digitalizálását. Sajnos szakadt, sérült szalagot nem áll módunkban megjavítani, csak ép kazettákkal foglalkozunk. Jogdíjas tartalmat nem digitalizálunk!


0 – 60 perc: 3 990 Ft / kazetta

61 – 90 perc: 4 990 Ft / kazetta

91 – 120 perc: 5 990 Ft / kazetta

minden további megkezdett 30 perc: +1 190 FtTovábbi információkért, ajánlatkérésért, kattintson a lenti „Érdekel” gombra, és írjon e-mailt nekünk!

Kapcsolódó szolgáltatások:

  • Kazetták leadása személyesen (XXI. kerületben a Szent Imre tér közelében vagy a XIV. kerületben a Csertő utcában vagy Sárváron a Vár-virág virágboltban nyitvatartási időben (9600, Várkerület u. 5.)): 0 Ft
  • Háztól házig szállítás (XIV., XX., XXI., kerületben): 1990 Ft/2 alkalom
  • Háztól házig szállítás (az ország többi részén): egyedi ajánlat
  • DVD másolat készítés (max 2 óra/DVD): 1490 Ft/db
  • Sürgősségi felár (2 napos elkészítési idő): 4990 Ft/kazetta

A digitalizálás során, illetve után, a felvételek audio, és vizuális zajszűrésen, kép, és színkorrekción esnek át, valamint deinterlace (Váltottsorosság megszüntetés) is történik. Time base correctort is használunk/alkalmazunk.


(A digitalizált anyagot tárhelyre töltjük fel, mp4 formátumban fájlonként maximum 2 óra ~4-6000 kbps bitráta; a fájlok VLC médialejátszóval garantáltan lejátszhatók)

Written by

Facebook
Instagram
YouTube