Adatvédelmi és Adatkezelési tájékoztató - Szabados Márk

Adatvédelmi és Adatkezelési tájékoztató

1.A kezelt adatok

Az ajánlatkéréskor megadott nevet, e-mail címet, telefonszámot mint személyes adatot, illetve az ajánlatkérés tárgyát képező információkat kezeljük. Az ajánlatkérő űrlap elküldése előtt a látogató megismeri és elfogadja az Adatvédelmi és Adatkezelési tájékoztató tartalmát.

Különleges kategóriát képző adatokat nem kezelünk. (mint például vallási, etnikai hovatartozás vagy egészségügyi adatok)

A weblap ezenkívül böngészési adatok gyűjt, mely a felhasználói élmény fokozásának érdekében történik, ez esetben azonban nem beazonosítható a látogató pontos kiléte. (Kezelt adat ebben az esetben: IP cím, böngésző típusa, operációs rendszer típusa, mely ország területéről használja a weboldalt)

A bejegyzéseknél lehetőség van hozzászólás írásához, ehhez kötelezően meg kell adni egy nevet és e-mail címet.

2. Az adatkezelés célja

A markszabados.com weboldal adatkezelésének célja, hogy a honlapon feltüntetett szolgáltatások kapcsán információt tudjon adni, fel tudja venni a kapcsolatot a volt/leendő ügyfeleivel. (mint pl. megrendelés rögzítése, ajánlatküldés, szerződéskötés, kedvezményekről való tájékoztatás, szolgáltatásokkal kapcsolatos tájékoztatás. A hozzászólások a látogatók közti interakciót segítik elő, a szabad véleménynyilvánítás eszköze.

3. Az adatkezelés jogalapja

  • hozzájárulás (a honlapot böngésző későbbi megrendeléstől függetlenül tájékoztatást kap az adatkezelésről, illetve ha ajánlatkérés történik, de később szerződéskötés nem, a látogató engedélyt ad az adatok kezelésére)
  • szerződéskötés (megbízás esetén szükséges a személyes adatok rögzítése)

4. Az adatkezelés időtartama

Az adatkezelés időtartama alapvetően a hozzájárulás visszavonásáig történik, igény esetén, ha az adat birtokosa jelzi felénk, az adatokat az alábbiak szerint tároljuk.

  1. a cél megvalósulásáig
  2. nem őrizzük meg
  3. töröltetési szándék után azonnal töröljük

Hozzászólás esetében maga a hozzászólás 10 nap után automatikusan törlődik, a megadott névvel és e-mail címmel együtt, amennyiben megkeresés után a hozzászóló másképp nem rendelkezik.

5. Ki fér hozzá az adatokhoz?

Egyéni vállalkozóként a személyes adatokhoz csak én (Szabados Márk E.V., Adószám: 66452580-1-38), egyéni vállakozó férek hozzá.

6. Adatfeldolgozók

A sütikből és böngészési adatokból a Google Analytics, a Jetpack illetve Smartlook wordpress bővítmény generál statisztikai adatokat. A bővítmények megfelelnek a GDPR előírásoknak. Személyes adatokat ezek a szolgáltatások nem kezelnek.

7. Az adattárolás helye

A gmail levelezőrendszer kezeli az ügyfelek személyes adatait, illetve a papír alapú szerződések tárolása fizikailag egy mappában történik Sárváron.

Az adatok jelszóval vannak védve.

9. EGYEBEK

A 2018. 05. 25-e előtt rögzített személyes adatok az adatfelvétel után 3 évvel megsemmisítésre, törlésre kerülnek amennyiben a korábbi ügyfél másként nem rendelkezik.

Incidens esetén a NAIH illetve a vállalkozó azonnal értesítendő, 72 órán belül.

 

A honlapon található kapcsolati űrlapoknál megadott adatokat bizalmasan kezeljük, 3. fél számára nem adjuk ki, csupán a szolgáltatások legmagasabb fokú biztosítása érdekében, illetve információ cserélési szempontból kerülnek rögzítésre.

Kérjük, hogy amennyiben adatait szeretné töröltetni egy adott szolgáltatás igénybevétele után, szíveskedjen azt jelezni számunkra az elérhetőségek valamelyikén.

Szabados Márk E.V.

markszabados11@gmail.com

Hatályos: 2018. 05. 25.

Written by

Facebook
Instagram
YouTube